Olen saanut alennuskoodin Viaplay-pakettiin. Miten lisään sen?

Olen saanut alennuskoodin Viaplay-pakettiin. Miten käytän sen?

Oletko saanut tarjouskoodin johonkin Viaplay -pakettiimme, se on mahdollista lisätä kassalla kun teet tilausta. Tarjous on voimassa uusille asiakkaille, joten jos sinulla on jo aktiivinen tili, ei ole mahdollista hyödyntää tarjousta.

Alla olevassa oppaassa olemme valinneet ”Viaplayn” esimerkiksi. Näin voit rekisteröidä alennuskoodin:

1. Mene etusivulle ja valitse paketti, jota tarjous koskee.

capture

2. Käyttäjätilin yhteystietojen oikealla puolella löydät laatikon, johon voit syöttää alennuskoodin. Paina tekstiä ” käytä alennuskoodi”. Kun olet syöttänyt koodin paina kohtaa ”vahvista”.
capture-2

3. Täytä pyydetyt tiedot lomakkeeseen ja sitten ”Luo tili”, jonka jälkeen siirryt seuraavalle sivulle.

4.Viimeisessä vaiheessa, valitse maksuväline. Tällä hetkellä viralliset maksukortit ovat Master Card ja Visa luottokortit. Viaplay on jatkuva palvelu, jossa pitää olla voimassaoleva maksukortti. Jos et halua jatkaa palvelua kampanjan jälkeen, voit peruuttaa tilin verkkosivujen kautta ”tilin yhteenveto” ja ”käsittele pakettia”. Tarkista vielä, että alennus on rekisteröity ennen kuin vahvistat tilauksen.

capture-3