Offline-tilaan lataaminen niiden elokuvien osalta, joissa on useita ääniraitoja

Android ja iOS -älypuhelimilla ja -tableteilla voi ladata sisältöä offline-tilaan. Alhaalta löytyvä opas näyttää kuinka useita ääniraitoja sisältävän elokuvan lataaminen onnistuu:

1. Paina symbolia tekstin Tallenna offline- vierestä
  2. Aloittaaksesi latauksen, valitse kielivaihtoehto näytölle ilmaantuvasta valikosta
  3. Klikkaa kolmea viivaa vasemmasta yläkulmasta ja valitse sen jälkeen ”Tallennettu offline”
  4. Täältä näet elokuvan arvioidun latausajan sekä elokuvan koon
  5. Paina play-nappia keskeltä aloittaaksesi elokuvan katselun

Juuri nyt tiettyjen dubattujen animaatioelokuvien kohdalla on mahdollista vaihtaa puhekieltä osto- ja vuokraelokuvistamme. Saatavilla olevat kielet on lueteltu elokuvan infosivulla, jos tämä ominaisuus on jo sille elokuvalle saatavilla.

Mahdollisuutta vaihtaa puhekieltä elokuvissa lisätään koko ajan elokuviimme. Klikkaa tästä lukeaksesi aiheesta lisää.