Nopeussuositukset

Alla ovat internetnopeusvaatimukset toistaaksesi elokuvia ja sarjoja sekä live-urheilua Viaplaylla.

3,0 Mbit/s – suositellaan SD-laadulle
10,0 Mbit/s – suositellaan HD-laadulle

Sisältö, joka meillä on käytettävissä HD –laatuisena toistetaan 720p jos internetyhteys on tarpeeksi nopea. Voit testata internetyhteytesi nopeuden esimerkiksi osoitteessa www.speedtest.net.

Jos nopeus alenee, niin laatu heikkenee. Tämä tapahtuu bufferoinnin/jatkuvan lataamisen estämiseksi. Tältä välttyäkseen täytyy yhteyden olla mahdollisimman vakaa ja vastata edellä mainittuja suosituksia.

PC:llä. Mac:llä ja Android/iOS -mobiililaitteilla pystyt säätämään kuvanlaatua myös manuaalisesti.

Tietokoneella pystyt säätämään kuvanlaatua kun käynnistät sisällön ja viet hiiren sivun oikeaan alanurkkaan neljän vaakatasossa olevan pisteen kohdalle.

Android/iOS- mobiililaitteilla kuvanlaadun säätäminen tapahtuu Viaplay -sovelluksen asetusten kautta. Asetukset -kohdan löydät painamalla kolmea poikkiviivaa sovelluksen vasemmasta ylänurkasta.