Näin pääset alkuun PC:si tai Mac:si kanssa

Päästäksesi alkuun Viaplayn kanssa tietokoneellasi siirryt sivulle www.viaplay.fi tarkistathan myös että tietokoneesi täyttää järjestelmävaatimuksemme. Safari ja Internet Explorer -selaimet käyttävät Microsoft Silverlight -mediasoitinta. Jos sinulla ei ole tietokoneessasi Silverlightia, niin voit aloittaa sen asentamisen. Jos sen sijaan käytät Google Chromea tai Mozilla Firefoxia Viaplayn katseluun, niin saat selainten mukana sisäänrakennetun HTML5-soittimen, eikä sinun tarvitse asentaa uusia ohjelmia koneellesi.

Olessasi kotisivullamme valitset Kirjaudu jonka löydät sivun oikeasta yläkulmasta, mikäli et vielä ole rekisteröitynyt luot ensin käyttäjätilin. Onnistuneen sisäänkirjautumisen jälkeen ilmestyy nimesi oikeaan yläkulmaan. Ollessasi sisäänkirjautuneena käytät valikkoa sivun yläreunassa navigoidaksesi eri kategorioihin. Kun olet valinnut haluamasi kategorian klikkaat elokuvaa, jaksoa tai tapahtumaa josta olet kiinnostunut aloittaaksesi katselun.