Näin pääset alkuun iPhonen tai iPadin kanssa

Jotta pääset käyntiin iPhonen tai iPadisi kanssa aloitat lataamalla Viaplay-applikaation jonka löydät AppStoresta.

Etsiäksesi uusia applikaatioita AppStoresta klikkaat kohtaa Etsi jonka löydät valikosta ruudun oikeasta alakulmasta. Kirjoita Viaplay hakukenttään ja valitse Etsi oikeasta alakulmasta. Tämän jälkeen löydät Viaplay-applikaatioon ja voit aloittaa latauksen painamalla symbolia Viaplay-kuvakkeen oikealla puolella. Mikäli et ole jo sisäänkirjautuneena AppleIDlläsi pyytää järjestelmä sinua kirjautumaan sisään tässä vaiheessa. On myös hyvä pitää mielessä, että sinulla tulee olla suomalainen AppleID löytääksesi applikaation.

Latauksen jälkeen muuttu klikkaamasi ikoni näppäimeksi jota painamalla Viaplay-applikaatio avautuu. Oikotie applikaatioon ilmestyy myös laitteen työpöydälle, jonka kautta voit avata Viaplayn nopeasti tulevaisuudessa.

IMG_0420

Tämän jälkeen tulee sinun vain kirjautua sisään käyttäjätiedoillasi ja voit aloittaa katselun!