Näin pääset alkuun Android-puhelimen tai tabletin kanssa

Päästäksesi alkuun Vialayn kanssa Android-laitteellasi aloitat lataamalla Viaplay-applikaation laitteellesi, löydät applikaation Play Kaupasta. Applikaatio on tuettu laitteilla joissa on Android 4.1-versio tai uudempi. Aloita siis etsimällä Viaplay-applikaatio Play Kaupasta ja klikkaa kuvaketta aloittaaksesi latauksen. Voit etsiä uusia applikaatioita Play Kaupasta painamalla Suurennuslasia. Kirjoita Viaplay hakukenttään ja paina suurennuslasia virtuaalinäppäimistön oikeasta alakulmasta. joka löytyy valikosta sivun oikeasta yläkulmasta.

Ladda ned app

Tämän jälkeen löydät Viaplay-applikaation ja voit aloittaa latauksen valitsemalla Asenna. Mikäli et ole jo sisäänkirjautuneena Google-tililläsi pyytää järjestelmä sinua kirjautumaan sisään tässä vaiheessa. Latauksen jälkeen ilmestyy uusi vaihtoehto Avaa jonka avulla voit avata Viaplay-applikaation. Oikotie applikaatioon ilmestyy my&oum työpöydälle, jonka kautta voit avata Viaplayn nopeasti tulevaisuudessa. Tämän jälkeen tulee sinun vain kirjautua sisään käyttäjätiedoillasi ja voit aloittaa katselun!