Miten näen Valioliigan ottelut, joita ei näytetä suorina lähetyksinä?

Valioliigan luomien sopimuksien vuoksi kaikilla eurooppalaisilla tv-yhtiöillä on mahdollisuus lähettää samaan aikaan pelattavista Valioliiga-otteluista yksi ottelu suorana. Silloin, kun useita otteluita pelataan samaan aikaan tulee yksi niistä suorana ja loput ottelut näytetään jälkilähetyksenä, kun päivän kaikki Valioliiga-ottelut on pelattu.

Ne ottelut, jotka tulevat jälkikäteen em. tavalla, löytyvät urheilukalenteristamme tukemillamme laitteilla poislukien Xbox-konsolit sekä LG ja Panasonic Smart TV:t. Täältä voit lukea lisää takaisinkelauksesta: Takaisinkelaus ja uusinnat

Saadaksesi lisätietoa Valioliiga-lähetyksistä, klikkaa tästä.