Miten muutan maksutietoni?

Saatko ilmoituksen, ettei korttia voida vahvistaa? Lue lisää siitä mistä se voi johtua täältä: Miksi en voi rekisteröidä maksukorttiani?

Jos olet saanut uuden pankkikortin tai jostain muusta syystä haluat vaihtaa rekisteröidyn maksukortin, niin voit tehdä sen sisäänkirjauduttuasi kotisivuillemme viaplay.fi. Voit maksaa halutessasi Visalla tai Mastercardilla. Tällä hetkellä emme tue Visa Electronia.

Voit vaihtaa korttia näin:

1. Vie hiiren kursori oman nimesi päälle oikealla yläkulmassa
  2. Klikkaa «Tilin yhteenveto» valikosta, joka ilmaantuu
  3. Klikkaa «Muuta maksutapa» vasemmalla olevasta valikosta
  4. Täytä tiedot kortista, jonka haluat rekisteröidä

Haluatko poistaa korttitietosi? Klikkaa punaisen ”Ota yhteyttä” -painikkeen kohdalta sivun oikealta puolelta. Jos sinulla on aktiivinen Viaplay-tilaus, ei korttitietojasi voi poistaa, sillä tilaus uusiutuu kuukausittain.