Miten lataan sisältöä Android-laitteelleni?

Saadaksesi tietoa siitä miten voit ladata sisältöä iPhonellesi tai iPadillesi, klikkaa tästä.

Tarjoamme puhelimille sekä tableteille offline-toiminnon, jonka avulla saat elokuvia ja tv-sarjoja mukaan matkoille tai esimerkiksi lentokoneeseen, jossa ei ole internet-yhteyttä. Ladattu sisältö säilyy laitteesi sisäisessä muistissa ja tekijänoikeussyistä johtuen sisältöä ei voi tallentaa muistikortille.

• Tilaukseen kuuluvien sarjojen ja elokuvien lataaminen
    Ladattu sisältö on saatavilla 30 päivänajan lataamisesta.
  • Vuokraelokuvien lataaminen
    Tilauksen tekemisen jälkeen voit katsella vuokraamaasi elokuvaa niin monta kertaa kuin haluat 48 tunnin ajan. Jos haluat esimerkiksi ladata elokuvan offline-katselua varten 24 tunnin jälkeen vuokraamisesta, on elokuva saatavilla offline-listassa vielä 24 tunnin ajan 48 tunnin katseluoikeudesta johtuen.
  • Ostettavien elokuvien lataaminen
    Ostettavat elokuvat säilyvät offline-tilassa ja ovat katseltavissa siihen asti, kunnes itse poistat elokuvan listasta.

Näin voit ladata sisältöä laitteellesi:

1. Ladataksesi sisältöä mene haluamasi elokuvan tai sarjan jakson kohdalle ja valitse ”Tallenna offline”(katso kuva 1).
  2. Sinulla on myös mahdollisuus tarkastella ainoastaan offline-tilaan ladattavaa sisältöä, jonka saat asetettua valikon alareunasta (katso kuva 2). Sovelluksen ”Tallennettu offline” -välilehdestä pääset katselemaan laitteeseesi latauksessa olevaa ja ladattua sisältöä sekä kuinka paljon tilaa sisältö vaatii (katso kuva 3).
  3. Poistaaksesi ladattuja ohjelmia, paina oikeasta yläkulmasta kohdasta ”Muokkaa” (katso kuva 4). Valitse sen jälkeen ”Poista” niiden nimikkeiden kohdalta, jotka haluat poistaa. Poistettuasi haluamasi ohjelmat, voit lopettaa muokkaamisen painamalla kohdasta ”Valmis” (katso kuva 5).

Yleensä yksi elokuva vie n. 2-3 gigatavua ja sarjan jakso 700 megatavusta kahteen gigatavuun riippuen pituudesta ja koosta.