Miten ja milloin voin maksan pakettitilauksen, jonka haluan aloittaa?

Kun olet valinnut sinulle parhaiten soveltuvan paketin, tulee sinun vahvistaa osto kassalla. Tällä hetkellä tukemamme maksuvälineet ovat Visa- ja Mastercard- luottokortit. Täytettyäsi maksutietosi ja vahvistettuasi tilauksen veloitetaan valitsemasi paketin hinta välittömästi. Saitko ilmoituksen, ettei korttiasi voitu veloittaa? Lue lisää klikkaamalla tästä.
Emme tarjoa laskulla maksamista, sillä saat pääsyn palveluumme välittömästi maksettuasi tilauksen. Tämä tarkoittaa sitä, että maksat etukäteen kuukauden katselusta, jonka vuoksi katselu voidaan aloittaa heti maksamisen jälkeen. Kuukausimaksu veloitetaan jatkuvasti kuukauden sinä päivänä, jolloin aloitit paketin tilaamisen. Mikäli haluat lopettaa tilauksen tai päivittää pakettisi, onnistuu se kotisivujemme kautta kohdassa ”Tilin yhteenveto” ja ”Käsittele pakettia”.
confirm purchase