Milloin julkaistaan uusi jakso Viaplayllä?

Joissakin sarjoissa meillä on ns. Catch-up-oikeudet, joiden ansiosta voimme näyttää tuoreeltaan jakson. Voimme näyttää niitä jopa samaan aikaan tai päivää myöhemmin, kun niiden ensiesitys on ollut TV:ssä Suomessa tai USA:ssa.

Sarjojen kohdalla joita esitetään jakso kerrallaan on yleensä merkintä minä viikonpäivänä uusi jakso ilmestyy. Katso esimerkki alhaalta:

Jos käytät tietokonetta, niin voit jopa tarkistaa koska seuraava jakso julkaistaan katsomalla alalaidasta listasta. Tuleva jakso näkyy haaleana ja vieressä olevassa tekstissä on ilmoitettu päivämäärä, koska jakso julkaistaan. Tätä tietoa päivitetään koko ajan ohjelmien kohdalla, joita julkaistaan jakso kerrallaan.