Miksi en voi rekisteröidä maksukorttiani?

Kun korttisi rekisteröinti epäonnistuu saat alla olevan virheilmoituksen:

Maksukorttisi rekisteröiminen ei onnistunut. Varmista että, syöttämäsi tiedot ovet oikein.

Virhekoodi voi johtua seuraavista syistä:

• Luottokortti ei ole Visa tai Mastercard.
  • Luottokortti ei ole suomalaisen pankin myöntämä.
  • Jos yrität tehdä tilausta mobiilialustalla, kokeilethan sen sijaan tietokonetta. Jos käytät jo tietokonetta, kokeilethan toista selainta.
  • Kortilla ei ole riittävästi katetta. Myös ilmaiskuukauden rekisteröintivaiheessa, täytyy kortilla olla vähintään 1 EUR. Kyseinen summa siirtyy katevaraukseen ja palautuu tilillesi kun kortti on todettu maksukelpoiseksi.
  • Mikäli käytössäsi on Visa-maksukortti, tulee ”Verified by Visa”-toiminto olla aktivoituna. Vaihtoehtoisesti tulee ”Mastercard Secure Code”-toiminto olla aktivoituna, mikäli käytössässi on Mastercard-maksukortti.
  • Kortilla on internetmaksu-esto. Poistaaksesi eston, ota yhteyttä pankkiisi tai vaihtoehtoisesti suorita poisto itse nettipankkisi asetuksista.