Mayweather vs. McGregor -superottelu katsottavissa Viaplaysta

Vuoden odotetuin urheilutapahtuma on täällä! Nyrkkeilylegenda Floyd Mayweather ja vapaaottelumestari Conor McGregor kohtaavat Las Vegasissa loppuunmyydyllä T-Mobile Arenalla sunnuntain vastaisena yönä 27. elokuuta ja fanit voivat seurata supertähtien odotettua kohtaamista suorana lähetyksenä Viaplaysta.

Viaplay näyttää tapahtuman pay-per- view -periaatteella hintaan 59,95EUR. PPV-oikeudet ovat ainutlaatuisia, eivätkä ne oikeudellisista syistä johtuen sisälly normaaliin pakettihintaan. Lue lisää Viaplayn PPV-tapahtumista painamalla tästä.

Mayweather vs. McGregor -ottelu on ostettavissa vain tietokoneella nettisivujemme kautta – siirry PPV-tapahtuman ostosivulle tästä. Huomaathan, että Pay Per View -tapahtumaa voi toistaa vain yhdellä laitteella samanaikaisesti. Kun olet suorittanut oston, voit katsoa tapahtuman haluamallasi laitteella kirjautumalla sisään käyttäjätunnuksella sekä salasanallasi. Lue lisää Viaplay-palvelussa tuetuista laitteista.

Tärkeää: Tapahtuma ei löydy Apple TV:llä, iPhonella, iPadilla eikä Xboxilla suoraan urheilukalenterista. Merkitse tapahtuma tähtipainikkeen avulla omiin suosikkeihin tehdessäsi ostosta tietokoneella. Näin löydät tapahtuman omat suosikit -listaltasi näppärästi myös muillakin laitteilla. Lukeaksesi lisää omista suosikeista, klikkaa tästä. Tapahtuma tulee olemaan katsottavissa 48 tunnin ajan lähetyksen alusta laskettuna. Mikäli haluat lukea lisää jälkilähetyksistä, klikkaa tästä.

Tapahtuman selostaa kaksikko Antti Mäkinen ja Jani Rajalin.