Laitteesi

Sinulla voi olla jopa viisi laitetta rekisteröitynä käyttäjätilillesi. Yksi laite voi olla vaikkapa tietokone, puhelin, tabletti, pelikonsoli tai Smart TV. Mikäli käytössäsi on enimmäismäärä laitteita, saat ilmoituksen asiasta.

Jos olet saanut ilmoituksen, voit jatkaa katselua laitteilla joita olet jo käyttänyt aiemmin päivän aikana.

Oletko katsonut Viaplayta esimerkiksi ystävän luona ja unohtanut kirjautua ulos tililtäsi? Vaihtamalla salasanasi kotisivuillamme tilisi tullaan kirjaamaan ulos kaikilta laitteilta seuraavan 24 tunnin sisään. Voit vaihtaa salasanasi painamalla tästä.

Voit katsella kahta lähetystä samanaikaisesti niin halutessasi. Mikäli yrität avata kolmatta lähetystä näiden kahden lisäksi, saat siitä ilmoituksen ruudullesi.

Tästä klikkaamalla pääset tutustumaan kaikkiin tällä hetkellä tukemiimme laitteisiin.