Kuinka tilaan Viaplayn Apple TV:n kautta?

Jos sinulla on Apple TV voit luoda Viaplay-tilin suoraan Apple TV:ssäsi. Tässä tapauksessa myös veloitukset menevät AppleID:n kautta, mikä tarkoittaa sitä, että tilausten hallinnointi ja muun muassa paketin vaihtaminen toiseen onnistuu ainoastaan iTunesin kautta. Tilataksesi Viaplayn Apple TV:si kautta käynnistä ensimmäiseksi Viaplay Apple TV:n etusivulla.

1. Mene Asetuksiin ja valitse Tilaa paketti
    2. Valitse haluamasi paketti ja paina Select-näppäintä. Jos haluat tutustua tarkemmin tarjoamiimme paketteihin, voit lukea lisää täältä: viaplay.fi/package
    3. Kirjaudu sisään AppleID-tunnuksellasi sekä salasanalla.
    4. Kirjoita Viaplay-tilisi sähköpostiosoite. Jos sinulla ei vielä ole tiliä, saat sellaisen luotua.
    5. Tässä kohdassa voit valita haluatko uutiskirjeemme, lukea läpi yleiset ehtomme sekä vahvistaa valitsemasi paketin.
    6. Tämän jälkeen voit vahvistaa tilauksen syöttämällä maksukorttisi CVC-koodin sekä iTunes Storen salasanan.

Vahvistettuasi tilauksen palaudut etusivulle ja voit alkaa katselemaan!

Onko sinulla jo aktiivinen tilaus iTunesin kautta ja haluatko vaihtaa pakettiasi? Klikkaa tästä nähdäksesi kuinka tämä onnistuu.