Kuinka aktivoin lapsilukon?

Voit asettaa tilillesi lapsilukon, jonka avulla pystyt rajoittamaan tilisi ostotoimenpiteitä tai ikärajaperusteisesti sisällön katselua. Jos aktivoit lapsilukko-toiminnon tilillesi ja otat käyttöösi ikärajaperusteisen katselurajoituksen, tulee sinun syöttää valitsemasi suojauskoodi myös ostaessasi osto- ja vuokraelokuvia Viaplay Storesta.

Ohjeet lapsilukon aktivointiin:

Mikäli haluat aktivoida lapsilukon, sinun tulee kirjautua sisään tilillesi kotisivuillamme osoitteessa viaplay.fi. Vie tämän jälkeen hiiri sivun oikeaan ylänurkkaan nimesi päälle ja valitse ilmestyvästä valikosta kohta ”Tilin yhteenveto”. Etene tämän jälkeen seuraavien ohjeiden mukaisesti.

1. Valitse sivun vasemmanpuoleisesta valikosta kohta ”Lapsilukko”.
  2. Syötä haluamasi koodi lapsilukolle ja valitse alasvetovalikosta sopiva rajoitustoiminto.
  3. Muista tallentaa muutokset!

Paina kuvia suurentaaksesi ne.

tilin-yhteenveto lapsilukko tallenna

Lapsilukon aktivoinnin jälkeen valitsemasi koodi tulee nyt syöttää aina, kun tililläsi katsotaan valitsemasi ikärajarajoituksen ylittävää materiaalia tai kun suoritat ostotapahtuman Viaplay Storessa (osto- tai vuokraelokuvat).

PIN-koodi vaaditaan myös ostaessasi katseluoikeuksia Pay-Per-View –tapahtumiin. Tällaisia voivat olla esimerksiksi tietyt palvelussamme tarjottavat kamppailulajitapahtumat. Artikkelin lapsilukko on käytössä seuraavilla laitteilla: Playstation, Smart TV:t, PC ja Mac, Chromecast, sekä tabletit ja älypuhelimet. Huom. Apple TV:ssä ja Xbox-konsoleissa käytössä on laitekohtaiset lapsilukko-asetukset.