Inside: Alexander Gustafsson

Sarja Inside: Alexander Gustafsson on on Viaplayn tuottama, jossa nähdään paloja myös “The Maulerin” arkipäivästä ja valmistatumista Gustafsson vs. Blachowicz –kamppailuun, joka pidettiin 3. syyskuuta ja Gustafsson vs. Teixiera 28. toukokuuta.

Katsoaksesi sarjaa tarvitset aktiivisen Viaplay-paketin* ja palvelussamme tuetun laitteen. Jos sinulla ei vielä ole pakettia, klikkaa TÄSTÄ lukeaksesi lisää, ja TÄSTÄ saadaksesi lisätietoa tukemistamme laitteista.

Jakson löydät TÄSTÄ.

The Mauler

*Katsoaksesi UFC Fight Nightin Hampurista tarvitset  tilauksen Viaplay Fighting, Viaplay Sport tai Viaplay Total –paketille.