Bufferoi/lataa jatkuvasti vaikka minulla on nopea yhteys

Bufferointi voi johtua monista eri syistä, vaikka nettiyhteys olisikin nopea. Voit minimoida riskin tarkistamalla alla olevat asiat.

Varmista, että käytät operaattorisi DNS asetuksia, etkä esimerkiksi Googlen tai OpenDNS. Tarkista asia operaattorisi kotisivuilta tai ota yhteyttä heihin saadaksesi tarkempia ohjeita.

Varmista, että

• Käyttöjärjestelmäsi sekä nettiselaimesi ovat päivitetty uusimpaan versioon
  • Sulje kaikki muut ohjelmat, jotka käyttävät internetyhteyttä
  • Kokeile käynnistää reititin ja modeemi uudestaan
  • Kokeile kaapelia langattoman internetyhteyden sijasta

Jos koet yhä ongelmia, niin ota yhteys asiakaspalveluun tarkemmalle vianmääritykselle.