Android-laitteiden toiminnot Viaplay-sovellukselle

Alempana kerromme lisäksi Androidin ominaisuudesta, joka voi olla hyödyllinen pienten Viaplay-käyttäjien vanhemmille. Jos käytössänne on iPhone tai iPad, klikkaa tästä sen sijaan.

Poista näyttö käytöstä
Toiminto ”Näytön kiinnitys” tarkoittaa, että voit lukita Viaplay-sovelluksen. Sen avulla lapset pääsevät käsiksi ainoastaan Viaplay-sovellukseen ja sen sisältöön. Aloita käynnistämällä Viaplay-sovellus, jotta se löytyy viimeksi käytetyistä sovelluksista (neliskulmainen nappi näytön alareunassa). Sen jälkeen mene Asetukset → Turvallisuus → Näytön kiinnitys käynnistääksesi toiminnon. Jos ominaisuutta ei löydy, varmistathan käytössäsi olevan Android-version olevan uusin mahdollinen. Voit myös etsiä ”Näytön kiinnitys”, ”Kiinnitä ikkunat” asetuksissa tai ”Screen pinning”, jos laitteesi on englanninkielinen.

pin_screen_setting_fin

Kun olet laittanut ”Näytön kiinnityksen” päälle, saat mahdollisuuden rajoittaa laitteen käytön ainoastaan Viaplay-sovellukseen. Paina neliskulmaista nappia ja vedä ylös ”Ikkuna” Viaplay-sovellukselle kunnes se näkyy ruudun keskellä. Sovelluksen alareunaan pitäisi nyt ilmestyä ”nasta”- paina sitä. Kiinnittäessäsi sovelluksen, tulee sinun hyväksyä toiminto joka kerta. Tämän lisäksi sinun tulee myös päättää salasana voidaksesi poistua lukitusta sovelluksesta. Paina Aloita kiinnittääksesi näytön valitussa sovelluksessa.

Sovelluksen ollessa kiinnitetty tai lukittu, voi käyttäjä käyttää sovelluksen kaikkia toimintoja, mutta  sovelluksesta poistuminen ei ole mahdollista. Poistuaksesi lukitustilasta, paina ”Takaisin” ja ”Valinta” painikkeita yhtäaikaisesti. Parin sekunnin jälkeen näyttää puhelimesi valintoja ruudulla ja sen avulla voit poistaa kiinnityksen käytöstä.

pin_screen_msg_fin_croppad_2